10 Temmuz 2017 Pazartesi

Akyaka Otel Tavsiyesi

    Akyaka'ya ilk defa gidecektim. Son dakika planı olduğu için çok fazla otel seçeneğimiz olmadı. Aradığımız ve tavsiyesini aldığımız bütün oteller hem geç aradığımız hem de haftasonu olduğu için doluydu.Çevreden duyduğuma ve bazı otelleri araştırdığımda karşıma çıkan tablo 2 kişi 1 gece 400tl-500tl civarıydı. Otelde zaman geçirmeyeceğimiz için bizim için hijyenik, merkezi ve uygun fiyatlı olması çok önemliydi. 4 kişi olduğumuz için 2 oda gerekiyordu ve çaresizlikle instagramda otel aramaya başlayınca karşıma Kaya Otel çıktı. Profilleri aktif değildi, o yüzden şansımı arayarak denemek istedim. Telefonu açan Sevtap Hanım hafta sonu için müsaitlik durumu olduğunu belirtti. Kesinleştirmeden önce arkadaşlarıma danışacağımı söyleyip yeniden haberleşmek üzere telefonu kapattık. Turizmci olmamın etkisiyle hemen internetteki bütün sitelerde otele dair olumlu olumsuz yorumları araştırdım. Beni çok etkileyen olumsuz bir yorum olmasına rağmen arkadaşlarım başka seçeneğimiz olmadığı için beni ikna ettiler. İçimde yansıtmak istemediğim huzursuzluk vardı ta ki otele varana kadar. Otelin güleryüzlü işletmecisi Sevtap Hanıma karşılaştığım kötü yorumdan bahsettim. Meğer o yorumu yapan misafirleri çok başka bir nedenden dolayı bu şekilde olayı büyütüp karalama yaparak tepkilerini yansıtmak istemişler. Odamıza çıkmadan neler yapabileceğimize dair birkaç sorumuz oldu kendisi de severek hepsini yanıtlayıp yardımcı oldu. Çevre hakkında aldığımız kısa bilgiden sonra odamıza çıktık.





  Odalar tertemiz. Çarşaflar, havlular, banyo, balkon, yerler ... Her yer son derece hijyenik ve yeniydi. 2 farklı odanın görseli mevcut. Balkonları küçücük değil aksine ferah, akşamları rahatça oturabileceğiniz genişlikteydi.




Otel merkeze 150 metre uzaklıkta. Bu yolu rahatlıkla yürüyebilirsiniz. Yol boyunca sizi
hediyelik eşyalar ve tatlı cafeler karşılayacaktır.

 Fiyat-kalite açısından kesinlikle beklentimizin çok üstündeydi. Açıkça belirtmem gerekir o bölgede temmuz ayında bu fiyata bir otel bulmamız hemde son dakika imkansızdı. Ayrıca kahvaltı da dahildi. Dönemsel ve yoğunluğa bağlı olarak her otelde olduğu gibi burada da fiyatların değişebileceğini de belirtmek isterim. Ben şuan için geçerli olan fiyatı aşağıya yazıyorum.


Kahvaltı saatleri: 08:30 - 10:30
Klasik açık büfe otel kahvaltısı yerine otele 5 dk yürüme mesafesinde olan 4801 Restoranda güne huzurla başlıyorsunuz. Azmak nehrinin buz gibi suyuna karşı güzel bir serpme kahvaltı yapma keyfini başka yerde bulamayabilirsiniz.


10 Temmuz 2017;

  • Kahvaltı dahil 2 kişi 1 gece :230tl.
  • Eğer kahvaltı istemezseniz 2 kişi 1 gece konaklama fiyatı: 200tl.
  • Normalde 4801 restoranda kişi başı kahvaltı 25tl.




Son olarak Sevtap Hanım bizi kıramayıp sevgili takipçilerim için ufak bir indirim yapabileceğini söyledi. Bunun için @bugunizmirdeneyesek adlı instagram sayfamızı takip edip,Kaya oteli arayıp Sevtap Hanıma bizim takipçimiz olduğunuzu belirtmeniz yeterli. Size her türlü konuda yardımcı olacaktır. Şimdiden iyi tatiller dilerim. 😊

Kaya Otel Telefon: 0252 243 43 48

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Giritli Kamuran

  İzmir'de vintage cafe eksikliğinden hep yakınmışımdır. Son zamanlarda vintage eşyaları günümüz parçalarıyla birleştirip hem tarih koka...